På IDEALGOLF kan du spela bana, träna, tävla och framför allt umgås precis på dina egna villkor!

Våra simulatorer mäter både bollen och klubban i träffögonblicket till skillnad från många andra som bara mäter vad bollen gör.

Du bokar en simulator så länge som du behöver och sedan använder du den tiden till det du vill göra. Du behöver inte bestämma dig innan.

Bli medlem nu

DELA DIN AKTIVTET

TRÄFFA PERSONER

BLI MER AKTIV

Platser

Uddevalla
Uddevalla
Vår nya lokal ligger på
Prästebäcksvägen 7,
Västra Götalands län, Uddevalla
Kommer mer info snart
Kommer mer info snart
Kommer mer info snart
Kommer mer info snart

Fördelar att spela med en Trackman

TRACKMAN.com
  • Det som kanske är det allra viktigaste för dig som golfspelare är att känna till hur långt du slår med alla klubbor.

  • Om du är sugen på att förstå vad som krävs för att skruva bollen på ett visst sätt (fade, draw) eller kanske bli av med en skruv du inte vill ha (hook, slice) så kan du med Trackman mäta upp varför bollen skruvar eller inte skruvar på ett visst sätt.

  • Om du har en klubba (vanligtvis drivern) som går att justera med vikter så kan du med hjälp av Trackman mäta upp skillnaderna mellan olika viktfördelningar och på så sätt optimera din driver för just dig.

  • Svinghastighet är en annan viktig parameter inom golf. För att kunna välja rätt skaft och bollar bör man känna till sin svinghastighet. Genom att använda Trackman kan du ta reda på t ex vilken bolltyp som är bäst just för dig och ditt spel.

  • Om du använder Trackman på övningsgreenen får du reda på förbättringsområden vad gäller din puttning. Det kanske är siktet, svingspåret eller puttempot som behöver förbättras?

IDEALGOLF

BLI MEDLEM NU

BLI MEDLEM